Zoek woning
Image default
Werken studeren en hobby

Meer in contact met jezelf

Waar draait het om bij systemisch werken? Kort samengevat komt het er op neer dat je leert inzicht te krijgen in alle systemen waarin jij verkeert. Je familie, het gezin van nu, de werkomgeving, relaties met buren en vrienden. In al die systemen vervul je een rol. Mensen hebben invloed op jou en jouw functioneren. Tegelijkertijd beïnvloed jij anderen. Door te leren begrijpen hoe al die systemen werken, kom je er ook achter of je er tevreden over bent of niet.

Veel gebeurt op onbewust niveau en daardoor is het gemakkelijk om keer op keer in dezelfde valkuil te stappen. Dat je je kleiner maakt dan je bent, dat je je ware gevoelens niet uit of dat je voorbij gaat aan je diepste wensen. Herken je je hierin en vind je het tijd voor verandering? Geef je op voor de opleiding systemisch werken van De Eerste Verdieping. Er zijn vier blokken van twee dagen en een afsluitende dag. Je krijgt een uitgebreide manual en je kunt deelnemen aan intervisie groepen.

Training NLP

De training practitioner NLP kan je helpen je bewust te worden van je echte drijfveren en dromen. En je krijgt de nodige handvatten om de weg af te leggen die leidt tot de doelen die je je stelt. Wist jij dat maar liefst 70% van wat je allemaal doet in je leven en in je werk sterk bepaald wordt door je gevoelens en gedachten. Als je daar dus meer zicht en invloed op krijgt, kan er veel ten goede veranderen. Het maakt in principe niet uit op welk vlak je verbeteringen wil. Thuis, in je werkrelaties of hoe je algemeen gezien in het leven staat. De training practitioner NLP helpt je het heft in eigen handen te nemen en het leven te gaan leiden dat je altijd voor jezelf gewenst hebt. Geïnteresseerden kunnen zich online opgeven. Voor meer info bel je met 015-2125125 of mail je naar info @ 1e-verdieping .nl.

https://www.1e-verdieping.nl

Gerelateerde artikelen

Werken bij de gemeente