Zoek woning
Image default
Woningen

Mantelzorgwoning op maat gebouwd door Chaletbouw Wernsen

Mantelzorgwoning laten bouwen in uw achtertuin? Laat uw mantelzorgchalet ontwerpen door Chaletbouw Wernsen. Chaletbouw Wernsen is specialist in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van mantelzorgwongingen. Wilt u een familielid mantelzorg verlenen? Plaats een mantelzorgwoning en geniet van de voordelen voor u en de familie. Chaletbouw Wernsen plaatst chalets op maat gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Bekijk deze mantelzorgwoning.

Familie dichtbij

Gaat u mantelzorg verlenen aan uw ouders of familieleden? Laat een mantelzorgchalet bouwen en heb uw familie altijd dichtbij. Hierdoor kunt u altijd de zorgbehoevenden snel van zorg voorzien. Ook hoeven de familieleden niet naar een verzorgingstehuis en kunnen ze heerlijk wonen in hun vertrouwde omgeving. Doordat ze een eigen woning hebben, is privacy gegarandeerd. U kunt een chalet laten plaatsen in de tuin van uw eigen huis of dat van de zorgbehoevenden. Geniet van de uitgebreide voordelen die het chalet kan bieden. Krijg meer grip op uw leven en rust in uw hoofd. Laat uw ouders wonen in een vertrouwde omgeving en stel het verzorgingstehuis uit door de plaatsing van een chalet. 

Luxe mantelzorgwoning

Chaletbouw Wernsen ontwerpt mooie, luxe mantelzorgwoning op maat. Chalets zijn te kopen in diverse ontwerpen, passend bij de stijl van uw eigen huis. Kies voor een uniek ontwerp chalet van Chaletbouw Wernsen. U kunt de chalet zo luxe maken als u zelf zou willen. Wilt u er een veranda aan toevoegen? Inloopdouche, sauna of eker bij het chalet plaatsen? Alles is mogelijk met een chalet op maat. Wij zijn al jaren specialist in chaletbouw voor mantelzorgers. Heeft u liever een klassiek model of een modern ontwerp chalet? Laat u verrassen door de unieke ontwerpen van Chaletbouw Wernsen.

Bouw en plaatsing chalet

De bouw en plaatsing kunt u geheel overlaten aan onze monteurs. Onze monteurs zijn ervaren en gaan professioneel en zorgvuldig te werk. De mantelzorgwoningen worden geproduceerd in de productiehal in Putten. De bouw en plaatsing wordt tot in de puntjes verzorgd. Er wordt aan alle veiligheidsvoorschriften voldaan zodat uw familielid veilig kan wonen in de woning. Kies voor een mantelzorgwoning en ben van alle gemakken voorzien bij het verlenen van mantelzorg. Ontdek de mogelijkheden voor mantelzorgchalets in uw tuin op mantelzorg-wernsen.nl!