Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

kunststof achterdeuren met 20 jaar garantie

Waar we onze voordeuren veelal liever gesloten zien of met minimale lichtinval, willen we onze achterdeuren juist voorzien van veel raamwerk om zoveel mogelijk licht binnen te laten. Zo kun je optimaal genieten va je tuin en achter het huis ook goed in de gaten houden. Belangrijk is dat je achterdeuren natuurlijk goed uitgelijnd zijn, goed isoleren, voorzien zijn van brandwerend glas én duurzaam zijn. Laat al deze eigenschappen terugkomen in de A-merk kunststof achterdeuren van Qozijn!

Naar binnen of naar buiten draaiende kunststof achterdeuren?

Bij Qozijn kunnen we allerlei soorten achterdeuren leveren in diverse kleuren, afwerkingen maar ook heb je de keuze om de deuren naar binnen of naar buiten te openen. Hierbij kunnen we twee soorten profielen leveren.

  • Met een adapterklikprofiel draait de deur naar binnen. Dit lever een minder brede doorloop maar zorgt voor de mooiste uitlijning.
  • Naar buiten draaiend profiel is het meest geschikt voor een smalle doorloop. Dankzij een naar buiten draaiende profiel houd je een bredere doorloop over.

Kunststof achterdeur met hr++ glas

Qozijn gelooft in de kwaliteit van duurzame en hoogwaardige deurkozijnen en raamkozijnen. Daarom werken wij uitsluitend met Schuco en Veka kozijnen met 20 jaar garantie! Deze worden rechtstreeks uit de fabriek op maat geleverd voor onze klanten. Doordat wij nauwelijks overhead kosten hebben kunnen wij daarom de scherpste prijzen garanderen voor onze klanten.

Onze kozijnen worden altijd voorzien van hr++ glas voor optimale isolatie in huis. Het is zelfs mogelijk kozijnen te bestellen met hr+++ glas. Kunststof kozijnen bieden de hoogst mogelijke isolatie en daarom is het altijd zinvol om je oude houten kozijnen te vervangen met nieuwe kunststof kozijnen van Schuco. Bij Qozijn ben je gegarandeerd van de beste prijzen, leveringscondities én kunnen wij ook de montage verzorgen op locatie in heel Nederland.

Je kunststof achterdeuren en ramen onderhouden

Een ander groot voordeel van kunststof kozijnen is de maten van onderhoud. Houten kozijnen moeten om de 5-10 jaar opnieuw geschilderd worden om de levensduur te verlengen en het hout te beschermen van rot. Bij kunststof kozijnen hoeft niet dit! Je hoeft nooit meer te schilderen of je druk te maken dat er sprake kan zijn van rot. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe je kozijnen afnemen met een vochtig doekje. Het beste kun je dit doen met een huishoud sopje en normaal zeep. Een kind kan de was doen zullen we maar zeggen.

Kozijnen altijd voorzien van KOMO keurmerk

Het KOMO keurmerk staat symbool dat het product voldoen aan strenge eisen. Een product met KOMO keurmerk betekent dat het een kwalitatief en duurzaam product is en vooral onder hoge kwaliteitsnormen is geproduceerd. Het is dus goed om te weten dat alle kozijnen van Qozijn voorzien zijn van dit keurmerk en daarom durven wij ook onze kozijnen te leveren met 20 jaar garantie. Mocht er een fabrieksfout plaatsvinden in één van de kozijnen dan wordt deze altijd kosteloos gerepareerd of vervangen.

Kozijnen in termijnen betalen

Wil je nieuwe kozijnen kopen, maar kun je niet het hele bedrag in één keer betalen? Maak dan gebruik van ons financieringsplan en betaal je kozijnen in termijnen terug. Ook kunnen wij je adviseren in het aanvragen van een subsidie voor nieuwe kozijnen. Dit doen wij niet zelf, maar wij kunnen je in contact brengen partners van Qozijn die consumenten kunnen begeleiden in het aanvragen van de subsidie.

Vraag een gratis offerte aan
https://www.qozijn.nl/