Koop eens een appartement in Oostende

Trekt de Belgische kust u aan? Wilt u genieten van uw welverdiende oude dag of wil u met uw gezin gaan genieten van alle mogelijkheden die Oostende te bieden heeft? Overweeg dan de aankoop van een appartement in Oostende, u kan hierbij niet in de fout gaan.

 

Combineer in Oostende het beste van beide werelden

Oostende draagt niet voor niets de titel van koningin der badsteden. Met een appartement in Oostende kiest u voor het leven in een bruisende stad die ook in de winter leeft, waar het Cursaal van Oostende voor spetterende avonden zorgt en er meer winkels zijn dan u ooit zal bezoeken. Kortom u bent van alle gemakken voorzien zonder dat u zich hoeft te verplaatsen. Maar net zo goed geniet u van de gezonde zeelucht, ligt u op zonnige dagen heerlijk op het strand van Oostende of kuiert u naar Bredene om de rust op te zoeken van de Spuikom.

 

Met de appartement van Kop van Sas kiest u voor genieten

De ruime appartementen van het Kop van Sas project ligt pal op de grens tussen Oostende en Bredene. U kan dus alle richtingen uit en met de kusttram staat u sowieso binnen het half uur overal aan de kust. De auto kan u gerust aan de kant laten. Onze appartementen bieden kwaliteit, ruimte en zijn gelegen aan de Spuikom een attractieve locatie waar het goed wonen is. Met de aanschaf van een appartement in Oostende belegt u uw centjes verstandig, krijgt uw sociale leven ongetwijfeld een nieuwe impuls en hoeft u helemaal niets op te geven.

 

Appartementen in Oostende voor iedereen weggelegd

Een betaalbaar appartement kopen in Oostende is vaak een onmogelijke opdracht. Degene die betaalbaar zijn, zijn vaak in erbarmelijke staat. De appartementen van Kop van Sas bieden echter luxe, een piekfijne afwerking en een afgesloten erf waar kinderen zorgeloos kunnen spelen. En dit alles zonder dat u een miljardair hoeft te zijn die zijn/haar spaarcentjes komt investeren aan de Belgische kust. Vanaf € 199.000 koopt u al een appartement op de grens van Oostende en Bredene. Een investering die draaglijk is en eentje die u zich nooit zal beklagen.

 

Flaneer door de haven en geniet

Op een typische zomerdag vertrek u ‘s morgens in uw appartement, doet u uw aankopen in één van de vele winkeltjes of bezoekt u misschien wel de renbaan waar paarden strijden om de winst. Voor boten gaat u gewoon de richting uit van de haven waar u uw ogen uitkijkt. Uiteraard stapt u langs één van de viskraampjes waar u de verste garnalen proeft die u zich kan inbeelden. En ‘s avonds zit u op de eerste rij bij een concert van uw favoriete artiest in het Kursaal. Met de aankoop van een appartement in Oostende kan dit elke dag de realiteit zijn. Zeg nu zelf, dat heeft u toch mooi geregeld?

 

Informeer je vandaag nog

Voor meer informatie over de appartementen die we voor u in de aanbieding hebben kan u terecht op onze site. Contacteer ons vandaag nog via het contactformulier op de website en onze adviseurs nemen contact op. Uiteraard geven we u ook graag een rondleiding en bekijken we de mogelijke opties. Een investering voor u en uw familie in een bruisende stad aan zee waar u heel uw leven van kan genieten. 

http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/appartement-in-oostende-kop-van-sas-aan-de-spuikom-ligt-op-de-grens-tussen-bredene-en-oostende/