Kies voor Hubertus Gold Jacht Performance voor actieve honden

Actieve honden, sporthonden en jachthonden gebruiken tot wel 3 keer meer energie dan huishonden. Wist u dat hier de voeding op aangepast dient te worden? Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïne, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond straalt met een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige maag.

Hubertus Gold Premium is geschikt voor honden van 10 maanden oud

Een hond is volwassen als de hond 10 maanden oud is. Het hangt van het ras af of de voeding dan aangepast dient te worden. Puppy voeding is nog steeds geschikt voor kleine rassen, zoals chihuahua’s en teckels, maar voor grote rashonden is het verstandig om eerder over te stappen op volwassen hondenbrokken. De brokken van Hubertus Gold Premium bevatten tal van goede voedingsstoffen. U kunt hierbij denken aan vlees, gevogelte (30% waarvan minimaal 5% eend), mais, bietenvezels en mineralen. Hierdoor krijgt uw trouwe viervoeter de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen én de brokken hebben een lekkere smaak. Vers vlees zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Bestel vandaag nog de brokken van Hubertus Gold in de webshop van Dogline.

Kies voor de voeding van uw puppy voor Hubertus Gold Junior

Heeft u uw gezin uitgebreid met een puppy? Of heeft u eigen hond een aantal prachtige puppy’s gekregen? In beide gevallen is het verstandig om eens naar de voeding te kijken. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.