Zoek woning
Image default
Aanbiedingen

Interieurfotografie

Professionele interieurfotografie ook bij woningverkoop?

Helaas gebeurt dat maar zelden. De foto’s worden vaak door de makelaar zelf gemaakt, of door een assistent die in een half uur even met een digitale compactcamera door de woning rent. Jammer want ook bij woningverkoop geldt dat de eerste indruk een belangrijke rol speelt in verder lezen en daarna wellicht een bezichtiging. 

Fotografen met de specialisatie interieurfotografie werken doorgaans meer voor zakelijke opdrachtgevers dan voor particuliere opdrachtgevers. Zo ook de fotograaf van STUDIOVHF in Zwolle. De fotostudio werkt voor interieurbouwers, projectinrichters, woningbouwverenigingen en architecten. De gefotografeerde objecten zijn veelal kantoren, scholen, openbare gebouwen en winkels. Een enkele keer wordt de fotograaf ingehuurd via een reclamebureau als het gaat om een speciaal ontworpen verkoop brochure van een object in de hogere prijsklasse. Dit betekent echter niet dat goede interieurfotografie niet bereikbaar is voor particulieren die hun woning willen verkopen in een meer gangbare prijsklasse. De verkopende partijen die STUDIOVHF hebben ingehuurd voor interieurfotografie hebben zonder uitzondering hun woning vlot verkocht. Bijkomend voordeel is dat er mooi fotowerk beschikbaar is waar de fotograaf dan een prachtig album van kan samenstellen als herinnering.

Fotograaf Zwolle

Daar waar de fotograaf van STUDIOVHF interieurs en vastgoed fotografeert ver buiten de regio Zwolle voor zakelijke opdrachtgevers, heeft de interieurfotografie van woningen meer een lokaal karakter. Rondom Zwolle heeft STUDIOVHF het interieur en exterieur gefotografeerd van zeer uiteenlopende woningen in verschillende prijsklassen, van een flat in Dieze-Oost tot een vrijstaande villa in Hattem en alles ertussen in.

Afgezien van interieurfotografie is de fotostudio gespecialiseerd in reclamefotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie en redactionele fotografie. Om in de vastgoed sfeer te blijven kunt u hierbij ook denken aan het fotograferen voor de diverse uitgaven van Techniek Nederland, Salland Wonen etc. De reclamefotografie is voor evenzovele verschillende branches: kantoorinrichting, meubilair, mode en kleding, beauty en muziekbands. De bedrijfsfotografie kan bestaan uit een zakelijk portret of profielfoto voor een ZZP-er, maar kunnen ook foto’s zijn van een productieproces in de industrie of het logistieke proces bij handelsbedrijven.

Wij nodigen u uit het portfolio te bekijken en horen graag van u!

https://www.studiovhf.com/interieurfotografie