Zoek woning
Image default
Meubels

Hoge bureaustoel voor langere mensen?

Wanneer je langer bent dan de gemiddelde Nederlander heb je weinig aan een normale bureaustoel. Deze kun je wel in hoogte verstellen maar zijn niet comfortabel en ondersteunend. In dat geval heb je dus echt een stoel nodig die hoger zit en geschikt is voor langere mensen.

Daarom bieden wij ook voor langere mensen een ergonomische bureaustoel. Waarbij de bureaustoel ergonomie vooral in de hoogte en het zitvlak zit. Die langere mensen optimaal ondersteunen en zorgen voor meer comfort tijdens het zitten. Wat voor langere mensen vaak lastiger en vermoeiender is dan voor kortere mensen.

Zo bieden wij ook voor langere mensen een goed gevormde en mooie ergonomische bureaustoel. Waarop voor een langere tijd comfortabel gezeten kan worden en waaruit je gemakkelijker kunt opstaan.

Is de bureaustoel ergonomie belangrijk?      

Zeker voor langere mensen is de bureaustoel ergonomie belangrijk. Omdat langere mensen vaker klachten in de rug of nek en benen ervaren. De bureaustoel kan deze klachten doorgaans verminderen. Maar uit eigen onderzoek blijkt dat bij de langere mensen die voor de ergonomische bureaustoel kiezen snel klachtenvrij zijn.

Natuurlijk is het heel belangrijk dat je de stoel op een goede en juiste manier instelt. Zodat je niet alleen goed op de stoel zit maar ook optimale ondersteuning krijgt. De vlakken die goed ondersteund worden bij het zitten moeten de rug, zitvlak en hoek van de benen zijn.

Hoewel de stoelen voor langere mensen zijn ontwikkeld valt het niet op in het formaat. Daarover is goed nagedacht omdat de stoel simpelweg ook licht en comfortabel moet zijn.

Kies de stoel die bij je past.

Het kopen van een ergonomische stoel is niet eenvoudig. Je hebt er goede informatie voor nodig en wilt natuurlijk weten wat voor stoel je koopt. Daarover lees je op de website dan ook veel informatie. Zodat je heel gemakkelijk de stoel kiest die bij je past en aan je wensen voldoet.