Zoek woning
Image default
Meubels

Extra geld lenen voor meubilair

Er komt een tijd dat je niet meer thuis woont en verkast naar een huurwoning of een koopwoning. Tegenwoordig is een koopwoning aan de prijzige kant, zeker gezien de financiële crisis waar we in verkeren.
Wanneer je dan besluit om een huurwoning te nemen dan heb je ook meubilair nodig. Dit zijn dure aankopen en voor deze aankopen kun je wel extra geld lenen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om extra geld te lenen voor meubilair. Het is niet de goedkoopste oplossing om bij een bank een lening af te sluiten. Misschien is het handig als je bij vrienden of familie wat geld leent om daar van meubilair te kopen. Wanneer je extra geld leent bij vrienden/familie voor meubilair dan is het aan te raden om duidelijke afspraken te maken over het terugbetaal termijn en de mogelijke rente.

Wanneer je vrienden of familie geen geld aan je willen lenen, dit kan ook zijn omdat ze geen geld hebben, dan blijft er nog maar één optie over en dat is geld lenen bij een bank. Geld lenen bij een bank zitten wel wat nadelen aan ten opzichte van lenen bij vrienden of familie. Zo zijn de rente percentages vaak hoger en zijn de boetes wanneer je niet betaald vele malen hoger.

We raden dan ook aan om meubilair te kopen die daadwerkelijk nodig is. IKEA heeft veel verschillende meubilair te koop dat redelijk goedkoop is in verhouding met een meubel speciaal zaak. Op deze manier kun je geld besparen en hoef je geen extra geld te lenen of minimaal extra geld te lenen voor meubilair.

Of een krediet voor een badkamer renovatie.

Een badkamer kopen voor een nieuwbouwwoning kost veel geld. Of het verbouwen van de badkamer in een bestaande woning kan ook veel geld kosten. Daarom  is het wel handig als je extra geld kan lenen voor een badkamer. Dit kan op verschillende manieren. Enkele manieren van extra geld lenen voor een badkamer worden hier besproken.

Er zijn verschillende soorten leningen waarbij je dus extra geld kunt lenen. Zo heb je een doorlopend krediet waarbij je continu geld kunt lenen en kunt aflossen. Hier schuilt de valkuil, want je hebt niet echt controle over het geleende bedrag. Je kan namelijk zelf bepalen of je geld wilt lenen, en hoeveel je extra wilt gaan lenen. Hier zit dus geen directe maximum aan.

Wanneer je van jezelf weet dat je daadwerkelijk regeltjes nodig heb om iets terug te betalen is het aan te raden om voor een persoonlijke lening te gaan. Wanneer je een persoonlijke lening afsluit kom je direct in aanmerking met regels. Zo weet je wanneer en hoeveel je moet aflossen. Ook is het niet mogelijk om extra geld te lenen wat bij een doorlopend krediet wel mogelijk is. De rente die bij deze leningen wordt aangehouden is vast. Bij sommige leningen kun je er voor kiezen om een variabele rente te nemen. Het voordeel van een variabele rente is dat het op sommige momenten lager is. Maar logischer wijs kan de rente ook hoger liggen.

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu