Zoek woning
Image default
Decoratie en accessoires

Een persoonlijk naambordje voor een gastvrije entree

Zoek je een adres waar je naambordjes kunt bestellen? Welkom op de Naambordensite. Het complete assortiment staat online zodat je in alle rust een keuze kunt maken. Hierbij leggen we stapsgewijs uit hoe het uitzoeken en ontwerpen van een nieuwe naamplaat in z’n werk gaat.

1. Maak een eerste selectie door voor één specifiek materiaal te kiezen. Aan de linkerkant op de homepage staat een alfabetische lijst.

2. Bekijk de verschillende modellen en met name ook de afmetingen. Misschien is het handig te meten hoeveel ruimte er is bij de voordeur?

3. Selecteer een paar naamplaten die je echt heel leuk vindt en laat een en ander even bezinken voordat je een definitieve keuze maakt.

4. Klik op de foto van jouw favoriete bordje en laat weten wat je specifieke wensen en voorkeuren zijn door de productopties in te vullen.

5. Verzend alle gegevens.

Stap 4 is de creatieve fase. Je kunt het naambord echt persoonlijk maken door bijvoorbeeld voor een heel sierlijke of juist speelse letter te kiezen. Verder zijn er tal van mogelijkheden wat betreft kleur en grootte van de letter, maat en kleur van de plaat en wijze van bevestiging.

Vermeld je straat met een straat naambordje

Een bijzondere categorie is die van de straatnaamborden. De naam straat naambordje zegt het al: het is een bord met daarop de naam van de straat waar je woont en eventueel het huisnummer. De straatnaamplaten van de Naambordensite zijn gemaakt van emaille en ze hebben een groot formaat. Ze vergen nauwelijks onderhoud en zijn bestand tegen wisselende weersomstandigheden. De stijl van een emaille naamplaat is het best te omschrijven als nostalgisch romantisch. Deze borden zijn er in diverse maten: 14 bij 10 cm, 19 bij 16 cm, 33 bij 12 cm, 70 bij 20 cm, 90 bij 20 cm et cetera. Zoek je een straat naambordje met daarop een bekende straat, bijvoorbeeld de Kalverstraat? Of wil je je eigen naam op de het bord? Ook dat is mogelijk bij de Naambordensite.

https://www.denaambordensite.nl