Een muzikant die van je feestje iets bijzonders maakt

Zoek-woning

Je wordt binnenkort 60 en wil met wat origineels op de proppen komen: denk eens aan een muzikant. Wanneer je een grote vriendengroep hebt en allemaal ongeveer van dezelfde leeftijd bent, vallen er – als je geluk hebt – veel uitnodigingen in de bus met een mooie ronde leeftijd erop; of je mee wilt komen proosten op deze mijlpaal. Als je er niet zo’n fan van bent om in de voetsporen van anderen te treden, is het soms knap lastig om iets voor je feestje te verzinnen wat nog niemand van je vrienden gedaan heeft.

 

Kijk eens op de site van Evenses

Er bestaat een entertainmentbureau dat hier gespecialiseerd in is, namelijk Evenses. Zij kunnen allerlei soorten muzikanten leveren die heel goed zijn in het bespelen van één of meerdere instrumenten. Je kunt kiezen tussen alleen instrumentaal of zang met begeleiding. Dat laatste geeft sowieso heel veel sfeer omdat je dan knusheid creëert. Als een gitarist bij jouw groepje aanschuift en begint te spelen, heb je een soort ‘kampvuurmoment’.

 

Kies de muzikant die bij de gelegenheid past

De website van Evenses is op zo’n manier opgebouwd dat je precies uit kunt filteren welke muzikant het beste bij jouw feest uit de verf komt. Een gitarist, harpist, pianist, zanger/zangeres of een muzikale duizendpoot? Of wil je liever een band of – doe eens gek – een compleet orkest? Boeken was nog nooit zo eenvoudig.