Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

Een goedkope brievenbus vinden

Je bent op zoek naar een goedkope brievenbus, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Brievenbusdirect. nl zijn diverse soorten te vinden die geheel naar eigen wens besteld kunnen worden. Of je nu een model van €50,- wilt hebben of eentje van €150,-, slagen zal je hier beslist. De modellen die hier online te zien zijn, zijn allemaal bijzonder mooi. Bovendien kun je een bestelling plaatsen en deze wordt zo spoedig mogelijk geleverd. Bij elke brievenbus staat vermeld wat de levertijd is. Zo kan je hier rekening mee houden. 

Verschillende soorten brievenbussen 

Een brievenbus is een kast waarin poststukken, zoals briefkaarten en brieven, worden gedeponeerd. Bij veel woningen staat er één buiten aan de voordeur bevestigd. Sommige moderne brievenbussen zijn gemaakt van metaal of plastic met dubbele wandconstructies om te voorkomen dat regenwater in de bus kan dringen. Er bestaan ook speciale slot-systemen op sommige modellen om ervoor te zorgen dat alleen degene met toegang tot de bus berichten kan ontvangen. Bij Brievenbusdirect.nl zijn heel veel verschillende modellen te vinden. Zelfs de kleur en de afmetingen daarin kan een keuze gemaakt worden. 

Brievenbus met een gleuf bovenop

Er bestaan speciale brievenbussen met een gleuf boven. Deze zijn meestal bedoeld voor bedrijven of instellingen die veel post ontvangen, zoals advocatenkantoren en banken. De gleuf boven is groot genoeg om grote stukken post te verwerken, zoals pakketten en kranten. Het voordeel van deze brievenbus is dat het makkelijker is om post in te doen dan bij een standaard brievenbus waar je moet bukken om de envelop erin te stoppen.