Zoek woning
Image default
Woningen

De verlichting van Steinhauer

Steinhauer is een bedrijf dat een breed assortiment aan verlichting biedt, van traditionele tot moderne stijlen, waaronder vloerlampen, hanglampen, tafellampen, plafondlampen en wandlampen. Elk van deze soorten lampen zijn ontworpen met een unieke mix van elegantie en functionaliteit en zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan stijlen. Hieronder beschrijven we enkele van de populaire soorten lampen die Steinhauer aanbiedt:

Vloerlampen

Steinhauer vloerlampen zijn ontworpen met een unieke mix van elegantie en functionaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen, van traditioneel tot modern, en zijn de perfecte aanvulling op elke woon- of eetkamer. Sommige van de vloerlampen zijn ontworpen met een dimmer waarmee je de helderheid kunt aanpassen en zo de sfeer in de kamer kunt beïnvloeden.

Hanglampen

Steinhauer hanglampen zijn een geweldige keuze voor moderne interieurs. Ze zijn beschikbaar in een reeks van stijlen, van minimalistisch tot geometrisch, en kunnen worden gebruikt als een statement-stuk of als aanvulling op een bestaand interieur. Hanglamp Zelena is een van de meest populaire stijlen van tegenwoordig. Deze hangende verlichting komt in de vorm van een balk, en is erg prachtig in een modern interieur. Daarnaast hebben ze nog prachtige stalen verlichting, die misschien weer beter bij een industrieel interieur past. De keuzes zijn eindeloos.

Tafellampen

Tafellampen zijn een geweldige manier om een warme, gezellige sfeer te creëren in een eetkamer of werkruimte. Steinhauer biedt tafellampen in een breed scala aan stijlen, van klassiek tot modern, en ze zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan materialen, van glas tot metaal.

Plafondlampen

Steinhauer plafondlampen zijn een geweldige keuze voor moderne interieurs. Ze zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan stijlen, van strak en minimalistisch tot gedetailleerd en geometrisch, en zijn een geweldige manier om een ruimte te verlichten. Deze plafondlampen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals glas, bamboe, metaal en stof.

Wandlampen

Steinhauer wandlampen zijn een geweldige manier om een ruimte te verlichten en tegelijkertijd een statement-stuk te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen, van klassiek tot modern, en zijn een geweldige aanvulling op elke kamer. Al deze soorten lampen van Steinhauer zijn niet alleen functioneel voor verlichting, maar ook een prachtige decoratie voor de ruimte. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne look, Steinhauer biedt een breed scala aan lampen voor elke smaak.

Andere soorten verlichting

Daarnaast heeft Steinhauer nog andere soorten verlichting. Denk hierbij aan spots, kinderlampen, buitenlampen en allerlei accessoires. Steinhauer verkoopt ook een breed scala aan lampenkappen, zodat er altijd wel een lampenkap is die perfect bij jouw smaak past. Ze hebben onder andere linnen lampenkappen en lampenkappen van kunststof. Welke past bij jou?