De specialist levert bedrijfskleding voor dames en heren

Het hoofddoel van bedrijfskleding, is dat het functioneel is. Het moet comfortabel zitten en vooral goed beschermen. Als gevolg ziet bedrijfskleding er daarom vaak niet bepaald flatterend uit voor vrouwen. Daarnaast is vaak de pasvorm niet juist waardoor de kleding niet lekker zit. Gelukkig heeft een specialist in bedrijfskleding, als Voets Bedrijfskleding, ook stoere en representatieve bedrijfskleding voor vrouwen. Zij zijn namelijk een officiële hoofddealer van Helly Hanssen en dit merk biedt ook kledij voor vrouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van speciale signalisatiekleding? Of een passende regenbroek? Wat u ook zoekt, u vindt het bij de specialist. Tevens kunnen zij u van dienst zijn met advies en u helpen bij het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor zowel vrouwen als mannen.

Veilige bedrijfskleding en schoenen die voldoen aan de Europese richtlijnen

Draagt uw personeel naast bedrijfskleding ook veiligheidsschoenen? Het is dan handig wanneer u beide bij dezelfde leverancier kunt bestellen. Bij een specialist als Voets Bedrijfskleding is dit mogelijk. Zij adviseren u en zijn de officiële hoofddealer van Helly Hansen. Daarnaast verkopen ze nog diverse andere topmerken zoals Buckler, Redbrick en Tricorp. Goede, en met name veilige schoenen zijn van groot belang bij verschillende werkzaamheden. Goed schoeisel voorkomt bedrijfsongevallen en langdurig ziekteverzuim. U heeft hierbij keuze uit diverse modellen. Bij deze specialist vindt u zowel laarzen als lagere modellen. Zo vindt u voor elke werknemer de juiste schoen. Alle schoenen in de webshop van deze specialist voldoen aan de geldende Europese richtlijnen.

Stoere en representatieve bedrijfskleding en thermokleding

Wanneer uw personeel vaak in barre omstandigheden werkt, is het essentieel dat zij ook goede thermokleding dragen onder hun bedrijfskleding. Een specialist als Voets Bedrijfskleding kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Zij zijn namelijk de officiële hoofddealer van Helly Hansen en adviseren u bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. De thermokleding zorgt ervoor dat uw personeel warm blijft onder koude omstandigheden. Daarnaast verkoopt deze specialist ook de juiste bedrijfskleding om uw personeel te beschermen tegen ongevallen en letsel tijdens werkzaamheden met blootstelling aan hitte, vuur, regen of beperkt zicht. Deze kleding ziet er door zijn Scandinavische stijl ook nog eens stoer en representatief uit.