Daag je collega’s uit met het GPS spel ‘city challenge’

Een GPS spel is de leukste manier om een nieuwe stad te ontdekken. Dit spel is moderne en communicatief, en wordt door de specialist ook nog eens op maat voor jou gemaakt. Op een creatieve manier leer je je teamgenoten beter kennen. Je gaat ook nog eens een stad ontdekken met Wave Citygames. Hoe het werkt? Wave Citygames is gespecialiseerd in het organiseren van spannende en uitdagende citygames waarbij je aan de slag gaat met een GPS spel. De City Challenge bestaat uit vier onderdelen, waaronder multiple choice vragen, foto-opdrachten, video-opdrachten en uitdagingsspelletjes. Verdien de hoogste score en zorg dat je bij het winnende team hoort! De combinatie van internet en GPS in de app op je smartphone zorgen ervoor dat je pas nieuwe informatie ontvangt als je daadwerkelijk bent aangekomen op de locatie, waardoor het enorm realistisch wordt.

Ga voor een spannend GPS spel tijdens het groepsuitje

Jullie hebben er eerlijk om geloot en wat blijkt? Jij bent degene die het volgende groepsuitje mag organiseren. Of je dit nu leuk vindt of niet, het blijft lastig om met iets origineels te kopen. Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room? Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!

Speel Jacht naar de Macht met een spannend GPS spel

Er zijn verschillende citygames die je kan spelen. Een echte aanrader vinden wij het GPS spel Jacht naar de Macht, dat je kunt spelen bij het bedrijf Wave Citygames. Je bent dan echt verzekerd van een hele hoop spanning. Vind de kwade Maffia Don, die ergens verstopt zit in een stad naar keuze. Spoor hem op en bemachtig zo veel mogelijk geld. Vorm samen met je groep een sterk team en wordt zo de machtigste van de stad. Hoe meer geld je verzamelt, hoe dichterbij Don je komt. Klinkt dat niet spannend? Dit originele GPS spel zorgt ervoor dat je je collega’s of klanten op een nieuwe manier leert kennen. De tussenstanden worden weergegeven op je telefoon, dus de druk ligt continu hoog. Is jouw groep die met het meeste kapitaal?