Zoek woning
Image default
Auto's en Motoren

Citroën C1

 

{{external image}}

 

Een Citroën C1 viaBovag? Wees er dan als de kippen bij, want de Citroën C1 is ook als occasion erg populair. Dat heeft ongetwijfeld iets te maken met het feit dat de C1 van Citroën als buitengewoon zuinig te boek staat en daarom ook wel als de ideale stadsauto wordt gezien.

De Citroën C1 is een van de meest zuinige auto’s die je kunt vinden

De Citroën C1 is er vanaf 2005 toen het de Citroën Saxo opvolgde  De auto is samen ontwikkeld met Peugeot en Toyota en wordt dus alom geroemd  om de zuinigheid en ook de milieuvriendelijkheid.  De Citroën C1 is er in een 3- en 5-deurs variant, is 3,4 meter lang en precies 1,6 meter breed. Vergelijkbare auto’s zijn de Peugeot 107 en 108 en de Toyota Aygo. Overigens redt de toch best robuuste Citroën C1 zich ook buiten de stad prima. Genoeg verklaringen dus waarom deze auto ook als occasion zo populair is.

Raak bij pech niet in paniek maar zoek contact met RoadGuards

Een auto viaBovag kopen is verstandig, omdat je dan een goed onderhouden auto aanschaft. Toch kan het een keer gebeuren dat je met pech langs de weg komt te staan. Dat kan met een nieuwe auto, maar zeker ook met een gebruikte. Raak niet in paniek bij pech, maar zorg dat je de app van Road Guards geïnstalleerd hebt. Gebruik die en je wordt binnen dertig minuten geholpen door een van de 800 aangesloten monteurs. En dat zonder dat je een abonnement nodig bent of af moet sluiten. Je betaalt gewoon voor de diensten van de monteur en vervolgt je weg. Wil de auto niets meer dan wordt sleepdienst Rotterdam voor je geregeld en wordt elders naar je auto gekeken. Hulp is dus altijd in de buurt en dat is een geruststellende gedachte.