C-Bèta: duurzame evenementenruimtes

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan.

werkplekken in omgeving Amsterdam

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. C-Bèta biedt werkplekken aan die zorgen voor frisse ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Op zoek naar een werkplek in de omgeving van Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Wij verlengen  de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Dit is waar wij voor staan. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. Zoekt u een evenementenlocatie in Amsterdam? Dan bent u bij C-Bèta aan het juiste adres.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden niet alleen  unieke evenementenlocaties aan, maar ook werplekken. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. Voor welke wens is er een geschikte oplossing .Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam.

https://c-beta.nl/