Budgetbeheer

Zoek-woning

Budgetbeheer

 

Wilt of kunt u (tijdelijk) niet zelf uw financiën beheren? Besteed het dan uit aan een expert!

 

Wat houd budgetbeheer in?

 

Budgetbeheer kan worden gezien als een financiële APK met een aantal extra faciliteiten. Een Financiële APK wordt dadelijk geheel benoemd. De extra punten die worden toegevoegd aan een financiële apk bestaan uit de volgende onderdelen.

 

–       Afspraken over de betalingen die gedaan moeten worden

 

–       De cliënt krijgt wekelijks of maandelijks een vast bedrag ter besteding aan de dagelijkse uitgaven

 

–       Er wordt gereserveerd voor eventuele onverwachte uitgaven

 

–       Eventueel schulden aflossen

 

Financiële APK

 

Eerder is al gesproken over een financiële apk. Hier volgt een uitleg over deze dienst. Wat houd het in en daarnaast voor wie is het geschikt.

 

Alle uitgaven worden inzichtelijk gemaakt, daarnaast wordt kritisch gekeken naar de noodzaak van deze uitgaven. De volgende vragen worden daarom gesteld.

 

–       Heeft u het echt nodig.

 

–       Kan het anders en slimmer

 

–       Heeft u wel de beste deal?

 

–       Maakt u gebruik van de voor u van toepassing verhogende maatregelen?

 

Een financiële APK kan voor iedereen interessant zijn. Een financiële APK heeft een preventieve werking voor iedereen,

 

Budgetbeheer

 

Het beheren van budgeten is niet voor iedereen eenvoudig. Je geld juist beheren zonder te vergeten dat er ook onverwachte uitgaven kunnen komen, daar eigenlijk voldoende budget voor reserves. Maar ook niet meer dan noodzakelijk. Meer reserve reserveren is niet ideaal omdat je financiële vrijheid dan wordt ingeperkt. Dat is jammer en gaat ten koste van je levensgenot. Daarom is het altijd goed om een afspraak met een specialist.

 

Specialist

 

Een specialist kan informatie verstrekken over de mogelijkheden die er zijn. Zij heeft inzicht in welke financiële middelen je moet reserveren. Ze kan je helpen dit goed in te schatten zonder dat dit ten koste gaat van je levensgenot. Goed om naar te kijken. Dit geld ook voor mensen die een goede financiële balans hebben. Juist hen kan een nog grotere financiële vrijheid worden gegeven. Deze mensen hebben vaak minder goed zicht in hun financieren. Zij vinden het niet interessant om hier kritisch naar te kijken. Dit kost deze mensen vaak te veel tijd. Tijd die ze liever besteden aan zaken die meer geld binnen halen. Deze mensen realiseren zich niet dat inhuren van een specialist die op terrein naar hun financien kijkt. Kritisch naar hun financiën kijkt veel geld kan opleveren. Vaak meer dan ze zich zelf realiseren.

http://www.oostrawevers.nl/administratiekantoor-assen/