Zoek woning
Image default
Woningen

Binnenhuisarchitect Kate Hume

Binnenhuisarchitect Kate Hume

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect in Amsterdam? Dan laten we u graag kennis maken met Kate Hume. Zij is een Britse binnenhuisarchitecte die een eigen interieur bureau in Amsterdam runt. Wat haar kenmerkt? Haar sterke gevoel voor indeling en kleur.

Samen met haar kleine maar hechte team heeft ze door de jaren heen al vele mensen geholpen met een nieuwe inrichting naar wens. Hierbij staat centraal dat u thuis kunt komen in een huis waar u zich prettig voelt.

Interieur design

Ze voorziet uw huis van een complete nieuw uiterlijk. Zo voorziet ze u van een exclusief interieurontwerp, waardoor u zeker weet dat uw woning compleet uniek is. Ieder design dat ze voor u ontwerpt bestaat geheel uit maatwerk en is ontzettend gedetailleerd.

Maar waar baseert ze het de interieur design op? Vooral op de kleuren die al aanwezig zijn in de ruimtes. Het is immers van groot belang dat uw huis een geheel wordt. Op die manier geeft ze iedere ruimte naar wens een verfijnde elegantie. Zowel bij een verbouwing, als tijdens de bouw van het huis staat ze u bij.

Binnenhuisarchitect

Ze kan haar werk als binnenhuisarchitect zo goed uitvoeren, doordat ze een opleiding als mode-ontwerper gevolgd heeft. Juist deze combinatie van mode ontwerper en haar instincten zorgen voor de innovatieve ontwerpen die ze maakt.

Hoe ze zichzelf beschrijft? Als een jager-verzamelaar op creatief gebied. Ze is dol op rondstruinen op rommelmarkten. Bovendien speurt ze vaak veilingen en antiekwinkels af in de hoop dat ze koopjes vindt die de puntjes op de i van haar ontwerp zetten. Wist u dat ze u ook bij kan staan tijdens het uittekenen of verbouwen van woningen?

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Kate Hume voor u kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op de website van deze binnenhuisarchitect of neem contact met haar op om meer informatie in te winnen.

Het kantoor is telefonisch bereikbaar via (0)20 625 3522, maar ook door een e-mail te sturen naar mail@katehume.com.

https://www.katehume.com/