Zoek woning
Image default
Woonkamer

Afzuigkap bestellen bij Keukenwinkel.nl

Zoekt u een goedwerkende afzuigkap?

Voor een moderne en goedwerkende afzuigkap bent u bij Keukenwinkel aan het goede adres. Heeft u niet zo’n groot huis en ruikt u al na enkele minuten in het hele huis wat u aan het koken bent? Dankzij de eenvoudig te installeren afzuigkappen van Keukenwinkel is dat probleem snel de wereld uit. In elke kleur en maat om de lucht in uw huis te verversen. Gebruik bijvoorbeeld de eenvoudig te bedienen schuifschakelaar om één van de verschillende standen te kiezen. Je kunt ook een koolstoffilter gebruiken en voor luchtcirculatie kiezen. Naast frisse lucht kunt u ook kiezen voor een ingebouwde halogeenverlichting voor extra overzicht tijdens het koken.

 

Nooit meer vieze luchtjes in uw keuken met een afzuigkap van Keukenwinkel

De afzuigkappen van Keukenwinkel zijn compact, ideaal voor kleine ruimten, en levert de meeste efficiënte en effectieve afzuigingsprestaties. Ze maken je keuken helemaal compleet. En u kunt weer genieten van frisse lucht tijdens en na het koken. Nooit meer last van etensluchtjes of beslagen ruiten. Het innovatieve, minimalistische design van onze afzuigkappen verlenen uw keuken een moderne en elegante uitstraling.

 

Een afzuigkap met recirculatiemodus wordt gebruikt als de kookdamp niet naar buiten kan worden afgevoerd. De kap zuigt de kookdamp op, filtert deze via het koolstoffilter en blaast schone lucht de keuken in. Koolstoffilters worden gebruikt in de recirculatie-modus om kookluchtjes te verwijderen. Zij filteren de kookdampen en blazen deze terug de keukenruimte in. Afvoer is NIET nodig!!

 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan met een afzuigkap van Keukenwinkel

Met de afzonderlijke drukknoppen van onze afzuigkappen is het regelen van de instellingen net zo makkelijk als 1, 2, 3… Onze afzuigkappen zijn zeer eenvoudig te installeren met de standaardonderdelen van keukenproducenten.

 

Goed licht bij uw afzuigkap?

Om perfect te kunnen koken, heeft u een goed zicht nodig. Halogeenverlichting schijnt met een helder licht over de hele kookplaat of geeft een zachte achtergrondverlichting in de hele keuken. U kunt kiezen voor een afzuigkap die beschikt over een afzonderlijke bediening van het licht dat zorgt voor een excellente belichting van de kookplaat.

 

Ga nu naar www.keukenwinkel.nl! U kunt ook contact opnemen voor meer informatie of een afspraak voor een offertegesprek. Contact opnemen kan telefonisch op het volgende telefoonnummer: 072-5323131 of via mail info@keukenwinkel.nl. 

 

https://www.keukenwinkel.nl/